On-line

Avui dia, estem constanment connectats a les comunicacions. Internet és l’eina cultural globalitzadora per exel·lència, disposem d’una finestra oberta a tot el món només engegant un ordinador i connectant-nos a internet, les distàncies s’escursen, els horaris desaparèixen i mitjançant el que ara anomenem “comerç electrònic” s’internacionalitzen els mercats i el consumisme.

Podem fer tot tipus de coses com ara jugar on-line amb algú que està a l’altre punta del planeta, comprar-nos qualsevol cosa que vulguem i a qualsevol hora del dia o de la nit, com un llibre, roba, música, omplir la nevera des de casa, o fins i tot comprar uns bitllets de l’avió que ens portarà de vacances aquest estiu. Estar en comunicació amb l’escola, amb els amics o qualsevol familiar estigui a la casa del costat o a milers de quilòmetres de nosaltres, aquets són de moment els avantatges que jo li puc treure al que tinc al meu abast però sóc conscient de que em pot donar molt més perquè fins i tot en un futur podré si vull utilitzar aquesta eina per obrir un negoci virtual, o per treballar des de casa meva, per comunicar-me amb el món estudiantil o laboral.

Les xarxes socials com ara Facebook, Twitter, Whatsapp… que fem servir tant sovint des de el nostre ordinador com des de fa uns anys des del nostre telèfon mòbil ens permeten estar en comunicació constant amb els nostres amics i famililars, podem conèixer gent de tot arreu del món, enterar-nos de la vida dels famosos, dels nostres ídols, pots penjar-hi vidis i compartir-los amb tot el món i fins i tot et pots arribat a ser famós a través d’aquests mitjans.

Cristina

Aquest article ha estat publicat en Canvis, Comunicació, Cristina Mayans, Tecnologia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *