Tornaré

Una gran emoció ha envaït el comiat d’Eric Abidal a les intal·lacions del Camp Nou. “Segur que tornaré perquè tinc una proposta molt interessant del club”, ha afirmat el jugador francès, amb la veu entretallada i reprimint-se les llàgrimes. Aquesta proposta l’ha explicat el president Sandro Rosell: “Quan ell vulgui, quan deixi de jugar, aquí tindrà les portes obertes per ser el director tècnic de totes les escoles de futbol del Barça a tot el món. I si vol fer una altra cosa, també ho estudiarem”.

El defensa, que ha estat acompanyat de tota la plantilla, ha explicat que de moment no sap on jugarà la temporada que ve. “Ara vull acabar el meu contracte, aprofitar-ho fins al final (ha fet broma), i després ja m’ho pensaré”. També ha desitjat que Tito Vilanova l’alineï dissabte que ve contra el Màlaga al Camp Nou per poder acomiadar-se de l’afició. En aquest sentit, Rosell ha demanat a l’afició que ompli l’estadi en l’adéu d’Abidal.

El jugador també ha agraït l’afecte i les atencions de tota la gent del club, “entrenadors, els metges, els físios…” que l’han ajudat en la recuperació. “He lluitat molt per tornar a jugar i sobretot per poder veure créixer les meves nenes i estar amb la meva dona i la meva família”.

Uriel

Aquest article ha estat publicat en Barça, Comiat, Uriel Álvarez. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *