Obsessió Xocolatera

Benvolguts treballadors de la secció d’ I+D de Valor

Ja està bé.

En quin moment…

En quin moment algú va decidir treure una rajola de xocolata amb dolç de llet cruixent???

Qui ha estat l’inventor??

Voleu que el meu estómac s’ompli per culpa de la ingesta d’aquest dolç tan addictiu? Us explico el meu cas:

Dissabte vaig anar a comprar i se’m va ocórrer anar al passadís de les xocolates a investigar si hi havia algun sabor nou, alguna fusió d’ingredients, aleshores vaig veure un tresor, una fusió de dos dels meus ingredients preferits, xocolata i dolç de llet, em vaig quedar uns segons parat, sense poder apartar la mirada d’aquell meravellós aliment. Se’m va fer la boca aigua i no vaig poder resistir-me a  agafar-ne una rajola, va arribar el punt en que creia que la rajola de xocolata em parlava, la vaig agafar i me’n vaig anar.
En arribar a casa no ho vaig poder aguantar i la vaig obrir, l’olor a xocolata em va arribar i encara tenia més pressa en provar-la, quan ho vaig fer em vaig quedar sense paraules, el sabor intens de la xocolata amb la dolçor del dolç de llet va fer que se’m caigués la baba, un moment, per a mi, èpic i irrepetible.

Per això, us demano que no em feu passar més per això, ja que si traieu algun sabor nou no podré resistir-me a provar-lo. Reconec que tinc una obsessió amb la xocolata amb llet, però si van sortint nous sabors em veig obligat a provar-los, i sense poder resistir-me.

Gràcies

Hector

Aquest article ha estat publicat en Hèctor Calvet, Xocolata. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *