Sóc una persona positiva

Sé que sóc només una petita part d’aquest immens món, i tot i així confio totalment en que l’univers em recolzi en el sentit més positiu, tot el que pugui arribar a tenir o necessitar ja és aquí esperant-me, només he de aconseguir-ho.

En aquest planeta hi ha més diners dels que mai podré gastar, més roba de la que mai podré comprar, més gent de la que mai podré conèixer, més amor del que mai podré sentir, aquest món té tot el que necessito i desitjo.

La meva ment em diu que sí, que no perdi el temps en pensaments ni fets negatius, que aprengui de cada pas que dono en el camí, escullo les meves afirmacions amb cura i trio la opció de veure’m i veure la vida de la manera més positiva , en conseqüència, dic que “sí” a les bones oportunitats que em presenten i aparto de la meva vida tot el que crec que no em convé. Sóc una persona positiva que viu en un món que respon afirmativament i forma part del meu univers positiu, i m’agrada que sigui així.

Quan ens acceptem totalment ens convertim en éssers més íntegres i sans, la majoria dels nostres problemes provenen perquè rebutgem parts de nosaltres mateixos. Ens hem d’acceptar quan actuem bé i quan no ho fem tan bé, quan ens espantem i quan demostrem el nostre amor, quan fracassem i quan guanyem. Cada vegada que faig una cosa que vull fer, em succeeixen coses meravelloses, dir que “no” a algú pot fer-me més forta. La felicitat és sentir-se bé amb un mateix.

Cristina

Aquest article ha estat publicat en Cristina Mayans, Felicitat, Optimisme. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *