Acabant

Diuen que el temps passa més ràpid quan t’entretens o t’ho passes bé, i més lent quan no tens res a fer. Suposo que serà per l’avorriment, però el que està clar es que aquest curs m’ha passar volant.

Encara me’n recordo com si fos ahir de quan vam començar el curs 2012 – 2013, i ara només ens queden un parell de setmanes per acabar les classes. De fet, encara m’equivoco en alguns exàmens escrivint 2012 a la data, i ja estem al maig del 2013… El que va començar com un any ple de projectes i treballs, està apunt d’acabar amb la selectivitat. Ja hem enllestit i presentat el treball de recerca, hem superat dos trimestres, i es podria dir que hem acabat ja tots els temaris. Tot i que hem estat molt preocupats i estressats durant tot el curs, no crec que m’equivoqui en dir que ara és on ens ho juguem tot. Les classes ja han acabat, pràcticament, i només queda la setmana última d’exàmens i la preparatòria per a la selectivitat. Se’m fa estrany pensar, que hi ha professors que ja no els tornaré a tenir mai més, i companys als que ja no veuré.

Sis anys veient la mateixa gent, els mateixos professors, les mateixes parets taronges, les mateixes taules verdes, i tot s’acabarà en un mes. Per ser sincera, no crec que ho trobi gaire a faltar, però si que es veritat que he viscut moltes experiències a l’INS Jaume Almera que ja mai podré oblidar. Per sort, crec que la majoria dels meus companys podrà superar l’any, i entrar a la Universitat que vulgui per poder cursar la carrera que desitgi.

En definitiva, estem apunt d’acabar tota una etapa de la nostra educació, una etapa que, si més no, ha durat sis anys, i que ens ha portat a créixer com a persones. Ens hem format, hem après, i ens hem indignat; i tot i que estic desitjant acabar tots els exàmens, la selectivitat, i marxar de vacances, em farà llàstima deixar l’institut.

Kim

Aquest article ha estat publicat en Canvis, Estudis, Final, Kim Rodríguez. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *