Rutina obligada

Fa dos dies em van donar la pitjor notícia que em podien donar, m’han de tornar a operar del genoll. Fins a la data de l’operació el metge m’ha dit que faci musculatura de la cama. I per tant m’he apuntat al gimnàs.

En principi hi aniré tres cops a la setmana, principalment faré piscina, però també aprofitaré per fer peses i màquines, per perdre pes. Suposo que els primers dies no aguantaré molt. Tinc molts amics que hi van, aquest fet farà que no sigui tan avorrit, el contrari, divertit.

Em conec i sé que em costarà, sóc una persona amb no molta força de voluntat, però aquest cop estic mentalitzat. Serà dur, ja no dic després de la operació sinó també abans. Veure els meus companys fer tot tipus de esport sense cap problema, em mata per dins, sóc una persona moguda…

Demà començo el gimnàs, estic amb energia i amb forces per afrontar el que em ve sobre. A la vegada em sento afortunat, tinc el consol de la meva família i de persones molt especials, i sé que estaran allà sempre.

Avui hi he anat per primer cop, he fet piscina. Al principi estava com descol·locat, no m’imaginava que acabaria en un gimnàs. En entrar al vestuari, he tingut problemes amb la taquilla per obrir-la, he hagut d’esperar fins que ha entrat una persona i m’ha pogut ajudar. Al entrar a la piscina tenia la sensació que tothom m’estava mirant, un cop dins l’aigua m’he oblidat de tot i no ha passat res especial.

M’ha agradat, intentaré anar-hi sempre que pugui, sort que fer piscina m’agrada. Espero recuperar-me aviat perquè tinc unes agulletes, bona nit.

Carles.

Aquest article ha estat publicat en Carles Martin, Gimnàs, Lesió, Rehabilitació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Rutina obligada

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Carles, m’ha agradat la teva explicació de les sensacions entorn de la lesió i les dificultats de la rehabilitació. El redactat estava (i segueix estant encara) sense polir, i pot millorar força. Es poden esporgar paraules innecessàries, per exemple:
  – “sóc una persona amb no molta força de voluntat” podria ser “No tinc gaire força de voluntat”
  O millorar el lèxic, per exemple:
  – “no ha passat res anecdòtic” (això deia) podria ser “no ha passat res especial”
  També pot millorar l’ortografia (he eliminat algunes errades)
  En resum, que pots fer-ho millor, si t’hi esforces una mica (com al gimnàs!)
  Que et recuperis ben aviat.
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *