Un altre cop no!

Com ja sabeu fa exactament tres anys em vaig trencar el lligament creuat del genoll dret. Dons ara, farà tres setmanes que em vaig fer mal a l’altre genoll.

Tot va començar durant un partit de bàsquet en el que jo anava a agafar un rebot amb totes les meves forces i al caure vaig impactar fortament contra el meu amic, en Xavier Almendros. Tot just després del xoc vaig anar directament cap al terra, tot va passar tan ràpid que immediatament em vaig portar les mans al genoll, en aquell moment sabia que m’havia fet alguna cosa bastant greu. Una anècdota curiosa d’aquell moment va ser quan tot els companys de l’equip em van venir a preguntar-me si estava bé, en dir que sí tots van donar una passa enrere. Es veu que a la caiguda em vaig obrir el llavi i tenia tota la boca plena de sang, amb els trossos de pell penjant del llavi superior.
Ara després de varies setmanes ja sé què tinc però encara han d’acabar de confirmar-m’ho. Les proves diuen que tinc el lligament creuat trencat com l’altre genoll… però no saben si totalment o parcialment, estic a l’espera. Mentrestant estic fent rehabilitació tres cops a la setmana i haig de fer deu sessions, més que res per no perdre musculatura i així que el genoll no pateixi tant. Tot això ha significat que hagi de deixar el bàsquet…

En fi, ja vaig passar tot això per una cama i és molt dur per un jove. Estic trist i sense ganes de res, no sé què fer, espero i desitjo que tot acabi bé i poder gaudir d’un bon estiu.

Carles.

Aquest article ha estat publicat en Bàsquet, Carles Martin, Lesió. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *