Un gat molt intel·lectual

Heu presenciat mai el moment d’inspiració d’un animal? Doncs jo sí, el del meu propi gat.

Un dia vaig engegar l’ordinador per anar a fer els deures i, casualment, la Gordi, el meu gat, estava al meu costat. No recordo bé el que estava fent però sí que en un moment donat aquesta es va aixecar de cop i va començar a contemplar amb molta atenció la fletxa de l’ordinador. El pitjor és que de cop i volta  es va proposar atacar-la! Es deuria pensar que era una mosca o vés a saber què. Bé, el cas és que per sort la vaig poder apartar.

Un altre dia, ara fa poc, estava fent una redacció de català de Romeo i Julieta, però vaig baixar un moment al menjador perquè que m’havien cridat  i per sorpresa meva, quan vaig pujar em vaig trobar amb mitja redacció feta. És una exageració, la veritat és que es va posar sobre el teclat (cosa que em va indignar bastant), i involuntàriament, és clar, va començar a tocar les tecles. Un fet força sorprenent.

I des de llavors, cada vegada que sent que s’engega l’ordinador salta del seu jaç i, amb molta rapidesa, se situa en un costat i contempla absolutament tot el que faig. Normalment s’està quieta, excepte en el moment en que faig moure la fletxeta amb molta rapidesa que és quan s’esvera i es proposa atacar-la. Tot plegat, un fet molt curiós!

Jennifer

Aquest article ha estat publicat en Gats, Jennifer Coenen, Tecnologia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Un gat molt intel·lectual

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Jennifer,
    m’ha divertit força tot això que expliques del gat i l’ordinador. Està explicat amb gràcia i soltura. Com a lector, s’agraeix.
    No paris!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *