Comunicació

Realment, la nostra generació és la que més ha utilitzat el canal escrit per comunicar-se. Si… Tot a través d’Internet. Qui no ha vist una persona caminant pel carrer absorbida pel mòbil sense saber per on va? Qui no ha vist un grup d’amics sentat a un banc parlant pel mòbil i sense fer-se cas?

Pensem que ens comuniquem molt, però realment l’únic que fem és perdre el contacte amb la gent i amb el nostre entorn. On s’han quedat aquelles cartes guardades en un calaix que de tant en tant obries per llegir-les? I aquelles trucades que esperaves amb tant desig? Tot això s’està perdent. Qui sap què ens depara el futur.

Laura

Aquest article ha estat publicat en Comunicació, Laura de Mena, Tecnologia, Telèfons. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Comunicació

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Laura, formules interrogants que reflecteixen situacions força inquietants. L’escrit, molt senzill, podria estar més treballat. Per exemple a “un grup d’amics sentat”, és clar que el grup no està “sentat”, sinó que hauria d’estar “assegut”, però tampoc, perquè són els amics que estan asseguts i no el grup.
    No paris!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *