Berlin

No fa gaire vaig estar parlant amb una amiga sobre quin ha sigut el millor moment que havíem viscut fins ara. Ella s’ho va rumiar una mica, però jo no vaig tenir cap dubte: el viatge a Berlín.

Tot i que al principi el fet de recol·lectar diners se’ns va fer força pesat a tots en general, sabíem que ens havíem d’esforçar al màxim per aconseguir la major quantitat de diners.
Recordo absolutament tot del viatge de fi de curs de l’any passat. “L’exquisit” menjar de l’hotel, les olors dels carrers, fins i tot la cançó amb la qual em despertaven. Quan sento aquesta cançó no puc evitar pensar en aquella magnífica setmana.

Van ser 5 dies plens de noves emocions. Mai havia viatjat sense pares, mai havia estat tan nerviosa, mai havia estat tants dies sense veure a la família i mai havia gaudit tant d’un simple viatge.

Des del moment que vaig sortir de casa sabia que serien 5 dels millors dies de la meva vida. No tinc cap record negatiu del viatge, tot va ser perfecte. No vam parar de riure. Aquest viatge jo el veia com un simple viatge amb amics, en el qual m’ho passaria bé però no hi aprendria res de nou. Estava completament equivocada, no vaig aprendre res que es pugui trobar als llibres, vaig aprendre coses molt més importants. Per exemple a intentar demostrar els meus coneixements bàsics d’anglès amb gent completament desconeguda.
Aquest viatge em va ajudar a madurar. Va ser una manera de dir adéu a una etapa de la vida, alhora que deia adéu a molts companys que marxaven del institut.

Núria

Aquest article ha estat publicat en Berlin, Núria Rueda, Records, Viatjar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *