Els caps de setmana

Després d’una setmana dura a causa dels exàmens, ve el cap de setmana i penso – que bé!, podré tenir dos dies tranquils, per no fer res (que és el que més em ve de gust) o per anar a algun lloc amb la família, o aprofitar per mirar la televisió (que a hores d’ara ja no sé què és això)-. Però quan dissabte al matí mires l’agenda veus: tres exàmens, un treball, mil deures per fer i començar a avançar feina per la pròxima setmana, que encara serà més dura! Us puc assegurar que pot arribar a deprimir… Però com ens acostumen a repetir constantment, això és el que ens toca fer.

M’aixeco i només tinc ganes de quedar-me dormint fins tard, després començo a estudiar i a la tarda, i després d’anar a donar una volta o mirar la televisió, torno a posar-me a treballar

Fins fa poc recordo que durant el cap de setmana estudiava dissabte i diumenge a les tardes a més a més dels dies de cada dia, és clar, però també recordo que els matins els aprofitava per sortir a algun lloc si feia bon dia… Ara ja no. M’aixeco i només tinc ganes de quedar-me dormint fins tard, després començo a estudiar i a la tarda, després d’anar a donar una volta o mirar la televisió, torno a posar-me a treballar. I així setmana rere setmana, ja que, quan dius   -Per fi s’han acabat els exàmens!- veus que t’espera una altra llarga fila d’exàmens més.

Espero que aquest estrés no duri molt de temps, tot i que ja sé que fins que no s’acabi segon de batxillerat serà difícil. De moment, tot i que per mi és bastant difícil, miraré d’organitzar-me bé i aprofitar al màxim les hores!

Jennifer

Aquest article ha estat publicat en Cap de setmana, Estrés, Estudis, Exàmens, Jennifer Coenen. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Els caps de setmana

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Jennifer, benvinguda al club dels que van sempre de corcoll! De tota manera, no sembla que estiguis tan atabalada, suposo perquè ets una dona tranquil·la (almenys des de fora).
    L’escrit és molt correcte (encara que he esmenat un “d’agust” que cantava!). M’ha agradat. Segueix!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *