T’estimo i mai deixaré de fer-ho

Em poso a pensar en tu i em venen molts records al cap, tots positius és clar. T’imagino allà, al menjador de casa teva, amb la teva gorra, assegut al sofà mirant la televisió, amb les teves ulleres que l’únic que feien era tapar una mirada preciosa, uns ulls blaus impressionants…

Eres una de les persones més importants de la meva vida, i ho continuaràs sent, d’això no en tinguis dubte. M’encantava quan et trobava pel poble i em feies algun dels teus comentaris que sempre m’alegraven el dia, el teu “cada dia estàs més guapa”, o un simple “t’estimo”, feien que el meu dia a dia fos millor, gràcies a tu sempre tenia un petit motiu per somriure. Però la veritat és que no tinc cap raó per no deixar de fer-ho, una simple imatge teva al meu cap ja és un motiu per continuar endavant, perquè sé que tu el que voldries ara mateix és veure’m feliç.

“T’imagino allà, al menjador de casa teva, amb la teva gorra, assegut al sofà mirant la televisió, amb les teves ulleres que l’únic que feien era tapar una mirada preciosa, uns ulls blaus impressionants”

Saps? Mai m’havia atrevit a comentar-te tot això, però ara és el moment de dir-te tot el que penso i no ho deixaré de banda. Em fascinava com ballaves, el teu estil característic, aquell moviment que feies sempre, i amb la gràcia que li donaves. Et diré un secret, jo no era l’única a qui li agradava com et movies eh! Recordo un any… ja fa molt de temps quan era el ball de la festa de Sant Antoni estàvem tots a la Massa, escoltant el concert, i només els més atrevits estaven al mig de la pista, i sí, tu eres un d’ells, estaves allà, com si fos casa teva, t’era igual la gent, volies passar-t’ho bé, i d’aquesta manera també vas aconseguir que jo m’ho passés perfecte. Cada moment al teu costat ha sigut màgic, ha sigut preciós.

No t’oblido, de veritat, estaràs sempre amb mi.

“Ets l’avi de les trenes, l’avi del poble, però per sobre de tot el meu Avi”.

T’estimo moltíssim.

Gisela

Aquest article s'ha publicat dins de Amor, Avi, Gisela Torres i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *