Essencial per la meva vida

Moltes vegades tinc la necessitat d’escapar-me de tothom i estar jo sol. Pot ser per els nervis dels exàmens, per moments tristos…

Però últimament tinc ganes de passar de tot i només divertir-me, però sempre amb el meus amics. Per mi ells són com la família que tries, i tots junts ens ho passem d’allò més bé.

Diguéssim que en la nostra “colla”, sense contar noies, som set. Quatre dels quals tenim moto i ens podem desplaçar fins on vulguem. Els altres tres estan treient-se el carnet i segurament per l’estiu, tots ja tindrem la seva pròpia moto i encara ens ho passarem millor.

Tindre moto et dóna una independència molt maca, diguéssim que el teu estil de vida canvia per complet. Personalment a mi des de que vaig tenir la meva primera moto, vaig poder fer més coses. Podia sortir abans a l’hora de sortir, arribar més tard també, no depens tant dels teus pares.

Gràcies al fet de tenir moto puc escapar-me. Quan vaig amb moto, és aquell moment on tots els problemes els oblido, mentre condueixo la meva ment es concentra única i exclusivament en conduir i gaudir.

En fi com heu vist he relacionat la felicitat amb els amics i la moto, tres coses que són molt important en la meva vida, són indispensables.

Carles Martin.

Aquest article ha estat publicat en Amics, Carles Martin, Moto. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *