El meu Nadal

El Nadal cada vegada m’agrada menys, no sé si és perquè ja no em fa il·lusió o per la societat de consum que s’ha creat: penso que el Nadal és un gran negoci.

“el que no suporto del Nadal és la gran quantitat de gent que hi ha per tot arreu i les cues quilomètriques que es formen”

Anys enrere tenia moltes ganes que arribés aquesta época perquè veia la família i em portaven regalets que els havia deixat el “Tió” o els Reis Mags. Ara, amb l’arribada de les vacances de Nadal, em fico content perquè podré deixar d’estudiar uns dies i disfrutar amb els amics. Em fa força mandra haver d’anar a Barcelona, on viu la família del pare, a celebrar les festes (suposo que per l’edat que estic); però penso que només és un cop l’any, i que hem d’estar tots junts, perquè durant l’any quasi no ens veiem. Tampoc sé què comprar-me pels Reis, perquè no necessito res de nou i tampoc m’atrauen nous jocs de la consola; a part he de remuntar l’inici del curs , que no m’ha anat gens bé (com menys distraccions noves que em compri, millor).

El que no suporto del Nadal es la gran quantitat de gent que hi ha per tot arreu i les cues quilomètriques que es formen. Quan surto del poble i vaig ha alguna ciutat del voltant per alguna raó, està ple de gent, comprant o només mirant.

Per exemple, l’altre dia vaig anar amb la família a sopar a un restaurant on fan les pizzes més bones de la Cerdanya i per entrar a Puigcerdà van trigar una bona estona, perquè estava tot embussat. Vam arribar al restaurant a les vuit, i a les vuit i cinc minuts no hi havia cap taula buida i es començava a formar una cua llarguíssima. Estaven tots els bars i restaurants plens, inclós el “kebab” que sempre està buit.

Per això, en aquesta época procuro sortir poc de Vilassar, perquè sinó m’estresso i no en tinc ganes. Dormo gairebé tot el matí i a la tarda surto amb els amics a donar una volta, que és el que més em relaxa.

Pau

Aquest article ha estat publicat en Nadal, Pau Ròdenas. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *