El volei

Fa que jugo a volei 8 anys, des de tercer de primària, tot i que el primer any no jugava partits, només entrenava. És un esport que potser al començament és molt avorrit perquè gairebé no fas jugades, i la tècnica es difícil, però un cop comences a aprendre i a ser més gran, les rotacions canvien i el joc és molt divertit, és molt d’equip, has d’estar unit ja que no hi ha contacte amb l’equip contrari, només depens del teu equip i del que pasi al teu camp. M’agradaria no deixar-ho, per molt que pugui hi continuaré, perquè apart que sempre va bé fer esport, a mi em serveix per desconnectar, desfogar-me i divertir-me. Aquest any amb l’equip ens ho estem passant molt bé i la nostra entrenadora, penso que ho fa molt bé. Hi ha setmanes que ho fem pitjor o millor però intentem divertir-nos totes juntes.

Núria

Aquest article s'ha publicat dins de Núria Espuña, Volei i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El volei

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Núria, efectivament és un esport molt bonic i segur que t’ho passes d’allò més bé. L’escrit està força bé, encara que és massa “oral”. No pots escriure com si parlessis: es tracta de dos mecanismes de comunicació que semblen iduals però són molt diferents; en l’escrit s’hi ha de notar una elaboració que no es pot demanar en la comunicació oral, inevitablement improvisada. Ja la primera frase “Fa que jugo a volei 8 anys”, perfectament correcta, s’hauria d’escriure “Fa vuit anys que jugo a volei”. Per què si diu el mateix? Perquè en escriure has de posar-li les coses fàcils al teu lector (o, almenys, no innecessàriament complicades), i el planer és que la frase “fa vuit anys” no quedi trencada pel mig, de manera que podríem escriure “Jugo a volei des de fa vuit anys”.
    En escriure, recorda: cal revisar, perquè escriure no és com parlar!
    Fins al pròxim
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *