La fi de Món?

Com va passar fa mil anys, la proximitat de la fi del mil·lenni provoca una onada d’inquietud davant els temps que s’acosten. Durant segles han estat molts els que han anat profetitzant la fi del món, evidentment tots van errar, però també n’hi va haver que van fer prediccions menors que es van portar fins i tot segles després, també van predir un cap, encertaran?

Per als maies, que posseïen el calendari més exacte fins fa ben poc i que encara ens sorprèn pels seus coneixements, la fi del món vindrà el 21 de desembre del 2012, inici d’una nova era. Mentre per a uns la fi del món és l’extinció de la Humanitat, per altres és l’ascens a un nivell superior o un canvi radical en la manera com vivim, també hi ha les interpretacions religioses de tot tipus.

La fi del món ja ha passat altres vegades: acabant amb més de la majoria de les espècies vives del planeta, posant un cap sobtat a grans i glorioses civilitzacions (cretencs, Asteques …) o poc a poc oblidant tot el que és conegut (totes les petites cultures aclaparades per altres més importants). El cas és que és possible que la fi del món no passi mai, o que ja estigui passant, la veritat és que ningú pot assegurar del cert quan o com passarà, perquè només els fets són certs, i el futur és sempre una suposició, almenys per a la majoria …

Uriel

Aquest article ha estat publicat en Fi del món, Uriel Álvarez. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *