Alfred Bosch al congrés

Em declaro totalment fan de les declaracions que el congressita Alfred Bosch ha fet al congrés espanyol. Amb una claredad directe li diu al ministre “Wert”- Nuestros hijos hablan más lenguas que todos los presidentes que han pasado por este país “. Amb un lema ” No ens mouran” ha defensat la nostre llengua fins a dir-li i amenaçar-lo que no se li ocurreixi posar-se entre Catalunya i la seva parla. Alfred Bosch i Joan Tardà amb una pancarta “Keep calm and speek Catalan ” han defensat els nostres drets com a persones.

Així estan les coses entre el Nostre País i els extrangers. Volen inculcar-nos una por, però que només fan que encara els hi tinguem més, i cada cop més ràbia. La llengua ha perdurat tants i tants anys perquè gent com poetes, escriptors i novel·listes l’han aguantat i defensat fins els seus últims dies. Gràcies Ausias March, Ramon Llull i Vicent Andrés Estellés, gràcies per cultivar-la i regar-la amb sabiduria popular.

Aquest article ha estat publicat en Català, Oriol Barnet, Política. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Alfred Bosch al congrés

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Oriol, m’agrada que tinguis aquesta passió per la teva llengua. No defalleixis.
    De tota manera, una bona manera de defensar la llengua és començar per un mateix: L’escrit és ple d’errors ortogràfics que hauries d’haver revisat (no és feina teva, sinó meva!). D’aquesta manera qualsevol pot fer escrits com si fossin xurros (me n’envies quatre o cincs de cop per allò de cobrir l’expedient, suposo). Un de ben escrit hauria estat millor que tanta improvisació, no et sembla?
    No deixis d’escriure, però d’una altra manera. d’acord?
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *