El Nadal

Queden dos setmanes per que s’acabi el primer trimestre d’aquest curs i comencin les vacances de Nadal. El Nadal és una de les millors temporades de l’any perquè pots estar amb els amics i la gent que estimes tot i que el recordo amb una mica de nostàlgia i ja no és el mateix que quan era petit.

Una de les tradicions per les quals es caracteritza el nadal són els regals. No tinc res en contra dels regals però tampoc crec que siguin necessaris i per mi no són el més important. El que realment importa és ser feliç i el que sents cap a les persones que t’envolten. Quan era petit era més aviat al revés però a mesura que em faig gran i vaig madurant m’adono del que realment és important del nadal.

El nadal és una època per estimar i ser estimat.

Adrià

Aquest article ha estat publicat en Adrià de Angulo, Nadal, Regal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *