La primera impressió del batxillerat

Ara que com qui diu ja hem acabat el primer trimestre, em penso que ja m’estic fent una idea del que significa per a mi el Batxillerat. Molta feina, molt esforç i molta perseverança.
En els primers dies del curs, no em va semblar pas que el Batxillerat fos molt diferent en la forma de treballar que la de l’ESO, però conforme va anar avançant el trimestre em vaig anar adonant que no tot era tan fàcil com m’hauria pogut semblar al primer moment, és podria dir que això em va fer pagar la novetat. El problema principal va ser que vaig trigar una mica a adaptar-me al ritme de com es treballa al Batxillerat, i és possible que la reacció lenta que vaig tenir em penalitzi a l’hora d’anar a recollir les notes i que no totes les assignatures estiguin aprovades. Però opino que el que m’ha passat m’anirà bastat bé per estar molt més atent des de bon principi al següent trimestre, evitant deixar-me acumular la feina que tingui i que no em torni a passar el mateix.
Per tant, en línies generals, el primer trimestre tot i no haver anat del tot malament m’ha donat una clara lliçó de la disposició que haig de mostrar davant el curs i que això m’ajudi a estar més atent i a no tenir tants problemes.

Nil Farriols

Aquest article ha estat publicat en Batxillerat, Nil Farriols. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *