Canvi de xip

Batxillerat és molt diferent de la ESO, jo ho dic per experiència només amb un trimestre.

A l’ESO jo anava fent, estudiant just per aprovar, fent mitges etc… Però aquest curs he començat sense canviar el xip i ara aquest primer trimestre em quedaran unes quantes. Als primers exàmens vaig estudiar poc i no prenia gaires apunts, i per culpa d’això als segons exàmens de cada assignatura he estudiat de valent però ja no em fa mitja…

He decidit començar de zero al segon trimestre i anar a treure la màxima nota perquè encara estic a temps de treure bones notes perquè no les que he suspès han sigut amb la màxima nota, és a dir, un quatre, per això ara em veig amb cor de treure bones notes i recuperar les assignatures suspeses i aconseguir passar a segon de batxillerat tranquil que això suposa una satisfacció enorme.

Edu

Aquest article ha estat publicat en Batxillerat, Eduard Ferrer. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *