El més gran mai vist

El que va passar ahir a Sevilla passarà a la història del futbol. Aquest no és un rècord més, és un rècord que ha durat 40 anys. La setmana passada el gran Messi va protagonitzar un ensurt que va generar una gran repercussió mediàtica. Tot apuntava a que havia petit una greu lesió al genoll i que estaria aturat durant una llarga durada. Per sort només va ser una contusió al genoll i va poder jugar d’inici al partit d’ahir a Sevilla. Tenia un objectiu en la ment, batre el rècord de gols en un sol any establert per Gerd Müller fa 40 anys. Aquest n’havia fet 85 i Messi en portava 84. Malgrat l’ensurt del partit de Champions League jugat la setmana anterior, en la primera ocasió i en una de les seves tradicionals diagonals va fer que igualés el rècord del futbolista alemany. Nou minuts després va marcar el segon des de la mateixa posició i després d’una assistència magistral d’Iniesta. En menys de mitja hora ja tenia el rècord a la butxaca. Allà on va caure el Madrid, ell va saber treure tres punts d’or. No hi ha marca que se li resisteixi i, només té 25 anys. Però ell segueix sent humil i demostrant dia a dia que els títols individuals i col·lectius no se li pugen el cap.

Tenim la sensació que Leo juga amb la bota d’or posada, té un instint golejador que fins ara només havíem vist als davanters centre de tota la vida, als depredadors de l’àrea. Messi és una altra cosa, juga per tot el camp i defineix millor que ningú. És un jugador que destaca en molts aspectes. Juga com quan era nen, com si estigués al pati del col·legi.
Som molt afortunats ja que sempre podrem comptar que nosaltres vam veure aquell any meravellós en què Messi va marcar 86 gols o més. És un plaer, un espectacle, una meravella veure en acció el millor jugador del món.

Toni.

Aquest article ha estat publicat en Futbol, Toni Estrada. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *