La vida està marcada per decisions

Desde que naixem ens veiem obligats a prendre decisions que, per insignificants que semblin, acabant marcant la nostra vida. D’aquí ve la frase “pequeños toques hacen grandes rasgos”. Es veu com és una persona a partir de les decisions que pren, no crec en que hi hagi decisions encertades ni equivocades, simplement hi ha decisions que som capaços d’assumir i altres que ens queden grans.

“Es veu com és una persona a partir de les decisions que pren”

Una de les últimes decisions que he pres ha estat seguir amb els estudis, fer el batxillerat va ser la meva decisió, concretament fer la modalitat de ciències socials. De moment no em puc queixar en gaires assignatures però crec que podria haver estat millor si fes llatí en comptes de matemàtiques. Tot i això crec que em servirà fer matemàtiques ja que sempre he estat acostumat a tenir facilitat amb la feina i per tant això pot ser un repte, i esque diuen que quan la situació és més difícil surt el millor de cadascú.

Pablo Gallego

Aquest article ha estat publicat en Eleccions, Llibertat, Pablo Gallego, Responsabilitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *