La vida és canvi

Diuen que la vida és canvi, i hi estic totalment d’acord. Si tot fos igual, monòton, rutinari… la vida, sota el meu punt de vista, seria molt avorrida.
No em considero una persona “fixa” en el sentit que puc tenir diferents estils, per exemple de roba, no m’agrada anar sempre d’una manera determinada; m’agrada canviar.

Bé doncs, si tot va bé, d’aquí a unes setmanes canviaré de casa. Penso que aquest canvi és molt més important que un simple canvi d’estil de roba, perquè la roba la pots canviar més o menys quan vulguis però la casa ja és una cosa més seria. Tot i així, aquest canvi l’enfoco positivament ja que tinc moltes ganes de fer-lo. Encara que sigui al mateix poble, és igualment un lloc nou; i crec que és també un nou començament per dues raons, la primera perquè comencem de zero en una casa diferent i la segons perquè serà la primera vegada que visquem els cinc oficialment, i això m’agrada.

En definitiva, crec que tots els canvis fets amb ganes i bona intenció són bons. Per més petits o grans que siguin, tots tenen importància i em sembla que alguns dels canvis que fem, els fem sense adonar-nos-en, al llarg d’un dia per exemple; i és normal, perquè la vida és canvi.

Pau

Aquest article ha estat publicat en Canvis, Pau Hernández. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *