Nadal…

Tradicionalment, per nadal es fan regals i la família i els amics s’ajunten per fer dinars o sopars i celebrar les festes.

L’acte de fer regals es molt maco però desde el meu punt de vista no crec que s’hagi de regalar res a ningú, ja que són una cosa material i per nadal el que realment importa són els sentiments i les emocions, també conegut com “esperit nadalenc”.
No hi ha res millor que estar amb la família o amb els amics, passant-ho bé i gaudint de les festes.

“…per nadal el que realment importa són els sentiments i les emocions”

Per aquestes dates ens recordem de les persones que falten entre nosaltres, persones que sense elles s’ens fa la vida impossible però que malauradament han hagut de deixar. Fa uns anys la meva avia va morir per aquestes dates i desde llavors la recordem sempre. La vida sense ella no és igual. Ella ens cuidava, ens mimava, ens animava a seguir endavant i ens feia forts per afrontar el futur amb més forçes. Des que la meva àvia no hi és… res no és el mateix.

Per aquest motiu us recordo que el que importa no es veu sinó que es sent.

Marcos

Aquest article ha estat publicat en Enyorança, Marcos Giménez, Nadal, Sentiments. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Nadal…

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Marcos,
    M’ha agradat la teva reflexió entorn d’un Nadal que ja s’acosta. A l’escrit li hauria anat força bé una revisió a fons per evitar alguns errors ortogràfics (és feina teva, no meva!), i alguna errada lèxica (deies “mahumoradament” en lloc de “malauradament”!)
    Fins al proper escrit (i recorda’t de la revisió),
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *