The Hives

El diumenge passat una amiga i jo varem anar al concert de “The Hives” que van fer a la sala Razzmataz de Barcelona. És una banda sueca de rock alternatiu i garage-punk. Tenen una estètica molt curiosa i característica, van vestits amb roba d’etiqueta i barrets de copa. Aquest estiu van publicar un nou àlbum que es diu “Lex Hives” i ara estan fent una gira per tot el món per presentar-lo. Tenen un so molt elèctric i motivador que fa que tinguis ganes de moure’t i activar-te, són famosos per la seva posta en escena que aporta bon rollisme i diversió en el públic que l’escolta.

El que us volia explicar és que el concert de l’altre dia va ser increïble i ple de sorpreses. Per exemple, just desprès de l’actuació dels teloners, quan estaven muntant l’escenari i fent les proves de so, van sortir uns homes disfressats de ninjes per afinar les guitarres. La gent del públic es va quedar al·lucinant.

Nosaltres estàvem situades al millor lloc del local, a primera fila! Durant el concert, vam rebre unes quantes empentes, però va valdre la pena ja que el cantant i el guitarrista s’acostaven al públic per fer broma, llançaven púes i fins i tot sabates. Els que estaven al meu costat casi bé es peguen per aconseguir-ne una.

Ha sigut un dels concerts mes divertits que he anat mai, tenen una posta en escena molt bona, us recomano que els escolteu!!

Cinta

Aquest article ha estat publicat en Cinta Hosta, Concert, Diversió, Música. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a The Hives

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Cinta,
  no coneixia pas aquest grup. Pel que dius queda clar que us ho vau passar molt bé. Enhorabona!
  El redactat és molt correcte, directe, senzill i clar. M’ha agradat.
  Fins al pròxim!
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *