La generació perduda

Molt nois i noies d’entre 23 i 28 anys formen part de l’anomenada generació perduda. Estan àmpliament preparats però no poden accedir al món laboral per progressar en les professions que han estudiat i fins i tot , alguns, amb molt bones notes. La prolongació de la crisi els fa veure el futur amb pessimisme i viuen una sensació de frustració ja que aquests joves han nascut en un context de bonança econòmica i de seguretat material.

“viuen una sensació de frustració ja que aquests joves han nascut en un context de bonança econòmica i de seguretat material”

Molts continuen formant-se, perfeccionant sobretot l’anglès i l’alemany per tenir més possibilitats de trobar feina a l’estranger. Aquest any la taxa d’emigració catalana creixerà un 150% respecte l’any anterior.

Alhora altres joves en treuen un missatge positiu, cal canviar la mentalitat i aprofitar la situació actual per superar la frustració trobant noves eines i valors com la superació dels reptes quotidians i no valorant tant els diners ni les coses materials per sortir-ne més forts del que eren abans de la crisi.

Pau

Aquest article ha estat publicat en Crisi, Joventut, Pau Cuixart. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *