Esforç

Els estudiants cada dia ens aixequem a les 8 del matí, ens vestim, preparem la motxilla i si ens dona temps esmorzem mentre anem cap a l’ institut. Allà fem sis hores i mitja de classe ja que les hores de pati ens les passem estudiant o fent deures que no hem tingut temps de fer a casa, ja tenim prou feina.

Cada hora se’t fa més pesada que l’anterior i la gana va augmentant, sobre tot ara que fem una hora més de classe. Quan totes les classes del dia acaben penses: “per fi…” però la cosa no acaba així ja que quan arribes a casa i mires l’agenda penses: “merda….”. Cada setmana tenim exàmens o si més no treballs. El batxillerat no sembla molt difícil, de moment, però es un esforç continu que m’està costant una mica.

No quedar entre setmana ja és una realitat.

Quan em trobo davant d’aquesta situació penso: “Estaré perdent la millor època de la meva vida?”. No ho sé, de fet, poca gent ho té clar. La resposta només la sabré quan l’esforç diari faci efecte…o això espero.

Xavier

Aquest article ha estat publicat en Batxillerat, Esforç, Estudis, Xavier Almendros. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *