Experiència al Camp Nou

Ja farà uns dies que els meus pares i jo vam anar al camp nou per veure al Barça que jugava contra el Celta. Tot va començar quan la meva mare va arribar a casa amb una bona notícia, un amic seu li va deixar una de les tribunes del camp nou que era de la seva empresa, ja que aquell dia ell no hi podia anar. Dues setmanes després ja érem allà, vam entrar per la porta d’empreses i ens van fer anar amb ascensor a una planta on tothom anava molt elegant vestit.

Ens vam dirigir a la nostra tribuna on es veia perfectament el camp i tota la gent que hi havia, estava ple, ja que era un dissabte a las cinc de la tarda i feia bon temps, així que no em va estranyar. Va començar el partit, la veritat es que el barça estava jugant molt bé, el temps se’m va passar volant i l’àrbitre va pitar mitja part. Ens van dur a una sala nomenada ” Sala Roma” en la que hi havia un catering amb molt de menjar i barra lliure.

De seguida, però , vam haver de tornar als seients perquè començava la segona part, aquesta no va ser tan bona com la primera, però com és habitual, el Barça va guanyar.

Va ser un dia molt especial en el que vaig disfrutar un munt, espero que algún ho pugui tornar a repetir.

Paula Matamoros

Aquest article ha estat publicat en Espectacle, Futbol, Paula Matamoros. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *