L’inici d’un curs complicat

Aquest curs he començat el segon de batxillerat a l’ institut després d’un any com a repetidor fent només tres assignatures i el treball de recerca, un any passat força més relaxat que aquest inici de curs.

L’inici d’aquest curs he hagut de tornar a assistir a totes les classes de cada dia, a estudiar un altre cop totes les matèries, a adaptar-me al ritme bastant elevat que ja ha començat aquest segon de batxillerat i que pel que es veu no disminuirà sinó que augmentarà fins al final del curs.

M’està costant força adaptar-me un altre cop al fet de no tenir un examen per setmana o cada dos sinó a tenir diversos per setmana, comentaris de text, PowerPoint, deures, haver de llegir llibres etc… sobretot al fet de no tenir tant de temps lliure per cada examen com l’any passat i el fet de tornar a estudiar matèries que no feia des de fa un curs sencer.

“Segon de batxillerat és un curs complicat, cal ser constant per tal que la feina no se t’acumuli i no hi hagi dies massa atrafegats”

La pressió del curs és alta hi ha dies que et sembla que no podràs fer-ho tot, que la pressió et pot i un examen que et pensaves que t’aniria força bé no treus la nota esperada. En canvi altres moments que et sembla que no te’n sortiràs no saps ben bé com però les coses t’acaben anant millor del que et pensaves.

Segon de batxillerat és un curs complicat, cal ser constant per tal que la feina no se t’acumuli i no hi hagi dies massa atrafegats, cal no baixar la guàrdia i no especular en notes i mitges matemàtiques de les assignatures. En conclusió ens espera a tots els estudiants de segon de batxillerat un curs força atapeït de feina i en el qual no haurem d’afluixar fins al final.

David

Aquest article ha estat publicat en Batxillerat, David Cons, Escrits, Estudis, Exàmens. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *