Bàsquet

Des de que sóc petit sempre m’ha agradat fer esport, sigui quin sigui: bàsquet, futbol, etc.

Quan era petit al sortir de l’escola anava amb els meus amics a jugar a futbol, o simplement passar la tarda al poliesportiu de Vilassar de Dalt, i sempre veia gent que jugava a bàsquet.Un dia, els meus pares em van preguntar si volia provar d’entrenar a l’Escola de Bàsquet, i jo molt content els hi vaig dir que si. Vam anar a entrenar el meu cosí, un amic de la classe i jo, i ens va encantar. Al final , ens vam apuntar definitivament i vam acabar formant part de l’equip.

Al principi no jugàvem molts partits, algun amistós a vegades, però generalment pocs. Però quan vam ser més grans, vam entrar a competir en lliga contra equips del Maresme, i fent tornejos on conèixer amics, passar una bona estona, etc. Ara que som més grans ja juguem en lligues amb més equips, i contra equips mes llunyans. Ara, estem en una lliga bastant complicada, i juguem contra equips amb més experiència, però encara que els rivals siguin més bons, nosaltres seguirem lluitant per aconseguir victòries.

Tots 3, encara continuem jugant a bàsquet al mateix equip, i n’estem molt contents. Ja portem un 10 anys jugant i hem viscut molt bons moments, però també de dolents com per exemple la marxa de companys o entrenadors.

Aquest esport és molt entretingut i serà difícil de deixar-lo.

Quim

Aquest article ha estat publicat en Bàsquet, Quim Roca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Bàsquet

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Quim,
  Fas una bona descripció de la teva afició pel bàsquet. L’escrit és lleuger i molt clar. Potser necessitava alguna revisió (he esmenat algun error), però en general està força bé.
  La frase inicial “Des de que sóc petit sempre m’ha agradat fer esport” resulta estranya perquè sembla que vols dir que “Des de petit sempre m’ha agradat fer esport”. Quina diferència hi ha? “Des que sóc” s’escau a situacions presents (per això uses el present “sóc”), com en “Des que sóc a primer de batxillerat”. No s’escau, doncs “des que sóc petit”. A mi em sembla que això es pot detectar amb una revisió tranquila i atenta.
  No deixis d’escriure,
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *