Fer anys

Ahir vaig fer 16 anys; i la veritat es que ja en tenia ganes, es el problema d’haver nascut a final d’any, totes les meves companyes fa temps que els van fer i jo encara no em podia treure el carnet de moto i altres avantatges que tenen els 16 anys. Un d’aquests avantatges que em feia mes il·lusió, a part del carnet de moto, era treure’m el carnet de monitora de patinatge, ja que era l’únic que em faltava per poder treure-me’l, necessitava el certificat de l’ESO, el nivell de certificat de patinatge i tenir els 16 anys fets, no valia simplement ser de l’any 1996.

“fer els 16 anys és d’aquelles dates que fan una il·lusió especial perquè et permet fer coses que no podies fer abans”

Suposo que fer els 16 anys és d’aquelles dates que fan una il·lusió especial perquè et permet fer coses que no podies fer abans, com els 18 que crec que es l’edat que tothom espera amb mes il·lusió i els celebra amb una festa diferent als altres anys, més especial.

Tot i que moltes vegades és mes responsable una persona menor d’edat que una de major, que té mes responsabilitats, fer anys no sempre vol dir que et fas més responsable.

Aida

Aquest article ha estat publicat en Aida Puigmal, Aniversari, Responsabilitat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Fer anys

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Aida,
  Per molts anys!
  Et fas una mica d’embolic amb la responsabilitat al darrer paràgraf, l’escrit està força bé.
  Segueix escrivint, d’acord?
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *