Sempre?

Què és “SEMPRE”? En aquesta edat acostumem a dir que tot serà per sempre. Un cas ben clar és la amistat, qui no ha dit (o com a mínim ha pensat) algun cop que la amistat amb una certa persona durarà per sempre? Jo ho he fet, i moltes vegades.

L’altre dia estava ordenant apunts i llibretes de cursos anteriors, i enmig del caos vaig trobar una llibreta petita que utilitzava fa anys per fer dibuixos i coses vàries. Aquesta llibreta estava plena de noms, noms de gent que realment pensava que estaria amb mi per sempre, que la nostra amistat duraria molts anys. En pocs temps han passat de ser com germans a ser coneguts llunyans, abans estàvem junts gairebé tot el dia i ara difícilment ens diem hola.

“els camins de les persones acostumen a separar-se, i un vincle que avui em sembla indestructible demà pot desaparèixer sense deixar rastre”

Els meus pares sempre m’han dit que per molt que m’esforci els camins de les persones acostumen a separar-se, i un vincle que avui em sembla indestructible demà pot desaparèixer sense deixar rastre. Tot i que sóc conscient de que això passa, i de que de fet ja m’ha passat no vull ni imaginar-me que em pugui passar amb els amics que he mantingut fins ara. Per tant seguiré el consell que sempre m’han donat: Gaudeix del que tens en el present, no oblidis el passat però tampoc hi pensis gaire, i no t’obsessionis massa amb el futur. Les coses passen quan han de passar, no ho podem evitar.

Núria

Aquest article ha estat publicat en Amics, Canvis, Núria Rueda, Temps. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *