El nostre futur està en joc

Aquest mes de novembre vinent se celebren a casa nostra, Catalunya, les eleccions més importants des de la fi de la dictadura franquista. Aquestes, poden marcar un abans i un després al futur de la nostre país i nació.

CIU, actual partit al poder i el que després de les votacions del dia 25 sortirà més reforçat segons les enquestes, ha assegurat que durant la pròxima legislatura farà un referèndum o consulta. El que es preguntarà als ciutadans és que si volen que Catalunya passi a ser un nou Estat d’Europa sense aquest lligam que manté ara per ara amb l’opressor Estat espanyol.

“jo, com centenars de milers de catalans, vull veure la meva terra convertida en un estat independent”

Personalment, no m’identifico gens amb aquesta força política ni en la manera d’enfocar la crisi a base d’austeritat que està realitzant. Però jo, com centenars de milers de catalans, vull veure la meva terra convertida en un estat independent.

Un cop arribat a aquest punt, intentar construir una socialdemocràcia real i no continuar amb aquesta diferència tan contundent entre “els de dalt” i “els de sempre”, el poble, que sense fer mai res som els que hem d’acabar pagant sempre els plats trencats.

Per això, animo a tothom a votar forces independentistes aquestes eleccions i que a partir d’aquí, puguem anar formant un estat ric i pròsper que no giri mai la cara a ningú.

Àlex

Aquest article ha estat publicat en Àlex Mercadé, Catalunya, Eleccions, Independència. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El nostre futur està en joc

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Àlex
    No sé si el nostre futur està gaire més en joc que en altres moments o ens ho fan creure (de fet, quan s’acosten les comtesses electorals sempre hi ha una certa tendència a emfasitzar la importància de la participació en general, i de recolzar una proposta o una altra). De tota manera, el fet que totes les cites electorals siguin transcendentals no treu importància a aquesta.
    M’ha agradat el tema i l’escrit. Gràcies i no paris!
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *