Pobre dilluns

Pippipipipipi! Sona l’alarma a les 7 del matí. Desitjaries quedar-te al llit una, dues o tres hores més, però no pots, has de llevar-te dutxar-te,  vestir-te, esmorzar i fer mil coses més. Però avui et costa més que els altres dies, avui és dilluns.
Molts estudis asseguren que el dilluns és el pitjor dia de la setmana, ja que després de dos dies llevant-te tard, podent fer vida social o simplement fent el gandul, toca tornar a la rutina. La rutina és la pitjor cosa que ens pot passar a les persones. Perquè, què és la rutina?  La rutina és una sèrie d’hàbits que nosaltres fem casi inconscientment, potser no ens agrada fer-los o ni els volem fer, sinó que és el que toca i estàs acostumat , així  que si no ho fas et pots sentir inclús estrany.

“la rutina ens esclavitza a fer sempre el mateix  i aquestes coses són les que no ens permeten evolucionar”

Des del meu punt de vista, la rutina ens esclavitza a fer sempre el mateix i aquestes coses són les que no ens permeten evolucionaren aquest cas, a petita escala.

Bé doncs ja sabeu, intenteu evitar, dins del que cap, la rutina. Ah! I no odieu tant al pobre dilluns, que si no fos per ell, no ens agradarien tant els divendres.

Andrea Vidal

Aquest article ha estat publicat en Andrea Vidal, Rutina. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Pobre dilluns

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Andrea, bon missatge positiu per acabar. M’ha agradat.
    Tot l’escrit resulta molt agradable de llegir (almenys per a mi ha estat tot un plaer).
    Segueix escrivint, encara que et faci mandra, perquè acabes creant petites meravelles.
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *