Estiu 2013, ja queda menys!

El passat 23 de Setembre, vaig complir la majoria d’edat, ja podré anar a votar, ser tractat com un adult davant la justícia i la societat però al mateix temps tindré una llibertat per fer coses que darrerament no tenia, com poder assistir a festivals de música els quals espero amb entusiasme des de fa molt de temps.

Pot semblar estrany que el que mes il·lusió em faci de complir 18 anys sigui això però es totalment cert. No només jo tinc aquesta idea al cap, sinó que tots els meus amics la compartim i per tant hem començat a organitzar unes vacances a Bèlgica de cara a l’estiu que ve. Bèlgica pot semblar un destí un tant peculiar o avorrit per vuit nois joves de 18 anys però durant els dies 26, 27 i 28 de Juliol la cosa canvia. Durant aquestes dates es celebra el festival de música electrònica mes important del món on hi actuen dj’s i artistes mundialment coneguts com poden ser: David Guetta, Skrillex, Hardwell, Steve Aoki, Avicii, etc. Aquest festival és conegut amb el nom de Tomorrowland, i desde 2005 cita a milers de persones d’arreu del món a la localitat de Boom (Antwerpen).

Jo mateix, juntament amb el meu amic Lluís, el mes passat vem crear un missatge privat al facebook on citàvem a tots els membres de la colla per començar a planificar el viatge. La majoria va respondre amb il·lusió i entusiasme davant la proposta, encara que amb la crisi econòmica que hi ha actualment haurem de fer un esforç tot plegats per fer realitat un somni que porta amb nosaltres molt de temps, passar el millor estiu de la nostra vida.

Marc

Aquest article ha estat publicat en Festival, Marc Flamarich, Música. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Estiu 2013, ja queda menys!

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Marc, comencem per l’important: felicitats per la teva majoria d’edat (i per tot el que comporta).
    L’escrit està força bé. S’entén i resulta agradable de llegir.
    Que vagin confirmant-se aquests projectes d’estiu. No deixis d’escriure.
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *