Free Pussy Riot

És admirable el valor i l’energia que tenen les noies de Pussy Riot. És un grup de punk rock feminista rus que no només fa música sinó que fan espectacles no autoritzats per Moscou per reivindicar els drets de les dones i manifestar-se contra les injustícies del govern. Putin, que és el president, porta més de dues legislatures  al poder. Aquest poder és corrupte, la població és pobre, cada cop hi ha més atacs terroristes i s’estan perdent alguns drets civils.

El govern va arrestar tres de les noies i les ha condemnat a 7 anys de presó perquè van entrar a la catedral de Moscou i van començar a fer una “oració punk” demanant a Déu que fes fora a Putin. Segons Pussy Riot, Putin és a Rússia com Gadaffi a Líbia.
La majoria de la població russa no se senten lliures i volen tenir un govern totalment democràtic i legal. Molta gent arreu del món, sobretot famosos del món de la música com Madonna, Green Day, Red Hot Chilli Peppers entre d’altres, recolzen els seus ideals.

Trobo que l’energia d’aquestes noies és molt important en aquests temps difícils, i que tots hem de combatre la injustícia i lluitar pels nostres drets i la nostra llibertat.

Cinta

Aquest article ha estat publicat en Cinta Hosta, Feminisme, Música, Protesta, Rock. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Free Pussy Riot

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Cinta, l’escrit aborda un tema força interessant, i el que hi dius és una bona reflexió entorn de la situació a Rússia.
  Pel que fa a la forma de l’escrit, però, he hagut de corregir un munt d’errades. Recorda que aquesta és feina teva, i que si no la fas no progresses (d’això es tracta!),. Aquest era l’escrit original:
  Es admirable el valor i la energia que tenen les noies de Pussy Riot. És un grup de punk rock feminista rus que no nomes fa música sinó que fan espectacles no autoritzats per Moscou per reivindicar els drets de les dones i manifestar-se de les injustícies del govern. Putin que es el president, porta més de dues candidatures al poder el qual és corrupte, la població es pobre, cada cop hi ha més atacs terroristes i estan perdent alguns drets civils.

  El govern va arrestar a tres de les noies i les ha condemnat a 7 anys de presó perquè van entrar a la catedral de Moscou i van començar a fer una “oració punk” demanant a Déu que fes fora a Putin. Segons Pussy Riot, Putin a Rússia es com Gadaffi a Líbia.
  La majoria de la població russa no se senten lliures i volen tenir un govern totalment democràtic i legal. Molta gent arreu del mon, sobretot famosos del món de la música com Madonna, Green Day, Red Hot Chilli Peppers entre d’altres, recolzen els seus ideals.

  Trobo que l’energia d’aquestes noies és mol important em aquests temps difícils i que tots hem de combatre la injustícia i lluitar per els nostres drets i la nostre llibertat.”
  Clarament millorable, ja ho veus. Recorda que és molt important una revisió a fons, d’acord?
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *