Escriure

Ara que puc, aprofito per dir que no m’agrada escriure.
No sé exactament el motiu, potser perquè no sé de quin tema escriure, o bé perquè em costa explicar-me i expressar-me o fins i tot que vulgui explicar masses coses i al final em quedi un escrit mal estructurat.

Per altra banda ja sé que l’escriptura ( saber expressar-me, fer un text ordenat, tenir les idees clares…) és molt important, ja que és la base de gairebé totes les matèries i una de les millors maneres per comunicar-se.

En part també em sento malament per dir que no m’agrada escriure, sabent que hi ha molts nens i nenes del tercer mon amb ganes d’aprendre que no tenen les oportunitats que tenim nosaltres i que amb una llibreta i un llapis que nosaltres no li donem importància a ells els sembla un “luxe”. També hi ha d’altres que només pel fet de ser dones tenen prohibit anar a l’escola.

Durant aquest curs intentaré millorar la meva expressió i la comprensió, ja que és la base de totes les matèries i l’haig de dominar a la perfecció.

Aida

Aquest article ha estat publicat en Aida Puigmal, Escrits, Esforç, Problemes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *