Els meus pensaments i les meves idees

Parant-me a pensar i a reflexionar, en aquest text explicaré una mica el sentit que li trobo jo a la vida, a la felicitat, o a la nostra relació amb altres éssers humans, una mica de tot.

Penso que sóc d’aquelles persones que acostumo a veure el got mig ple abans que mig buit, és a dir, mitjançant una visió positiva i a la vegada realista de les coses i la vida que m’ajuda a afrontar aquesta de la millor manera possible.

Sempre hi ha la possibilitat de que ens enfonsem quan tenim problemes o les coses no ens surten bé, és una reacció natural,  però un raonament positiu seria, en aquest cas, pensar: Davant d’un problema que té solució no ens hem de preocupar, i si no en té significa que no és cap problema i per tant no val la pena que ens angoixem. Amb això vull dir que cal que estiguem agraïts de que ves a saber qui ens doni la possibilitat de viure aquesta gran experiència que malauradament per a uns dura menys que per a d’altres, es tracta de gaudir-la el màxim possible durant els teus anys de vida.

Canviant de tema,  una altra idea que m’agradaria transmetre és que no és possible tenir la felicitat completa, totes les coses bones arriben després de que n’hagi passat alguna de dolenta, per exemple, és com si demanes que surti un arc de sant Martí sense que abans hagi plogut, és impossible, incompatible. Per tant, hem d’aconseguir que la nostra felicitat sigui el més propera a la paraula ‘completa’.

Sobre el tracte que hem de tenir respecte a les persones en general, he arribat a la conclusió amb el pas del temps i l’experiència que m’ha donat per sort conèixer a molta més gent de la que imaginaríeu, que no podem estar i caure bé a tot el món, no ens podem portar i tractar perfecte amb totes les persones, no podem ajudar a tothom ni que tothom estigui pendent del que nosaltres fem o deixem de fer, per tant, la reflexió interessant és diferenciar a les persones que donarien alguna cosa per tu, saber distingir les persones que valen i les que no, normalment son menys de les que pensem les que estan allà en els moments importants, i per aquelles que estan sempre i que de veritat t’aprecien, donar-ho tot.

Ricard Julià Giraldo

Aquest article ha estat publicat en Amistat, Felicitat, Optimisme, Pensar, Ricard Julià. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *