Temporada 2012-2013

Aquesta setmana he pogut sentir oficialment l’inici d’una nova temporada, em refereixo als ‘extraescolars’. Començant per l’anglès, el vaig començar dimecres i com el curs passat vaig aprovar un examen bastant important, podríem dir que aquest any se’m complica una mica més la cosa. Hi ha hagut canvis, el primer és que la Laura, que era el meu suport en els dies de mal humor, ja no vindrà, m’ha traïcionat canviant-se la classe al dilluns a la tarda. El segon canvi respecte l’anglès és que comença a les 15’30h, és a dir que haig de dinar supersònicament ràpid en arribar de l’institut, de moment, cap dels canvis ha sigut gaire positiu.

“Ara gairebé tot torna a la normalitat, i oficialment em posaré les piles en tots els aspectes possibles”

Contràriament a la negativitat de l’anglès, dilluns vaig començar les classes de teatre musical, l’única paraula amb la que puc descriure aquell moment, és la felicitat. Només entrar per la porta s’ensuma un aire d’alegria, i aquesta augmenta quan als canvis de classe o entre vestidors retrobes a amigues que fa tot un estiu que no veus!

La millor sensació de tot el dia va ser, sentir que volava però tocant de peus a terra, veure que els meus companys i jo enyoràvem estar junts, sentint el mateix. Ara gairebé tot torna a la normalitat, i oficialment em posaré les piles en tots els aspectes possibles.

Paula

Aquest article ha estat publicat en Extraescolars, Paula Benzal. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *