M’encanta somiar!

En un dels escrits, “M’encanta pensar!”, que vaig penjar al bloc l’any passat parlava sobre el pensament, i vaig dir que pensar és una activitat que realitza l’ésser humà contínuament, fins i tot quan dorm. Últimament he estat rumiant sobre quin és el millor moment del dia per pensar i crec que quan dormim és, sense cap dubte, la millor de les opcions.

Quan dormim, com ja deus haver notat, és quan els nostres pensaments semblen més reals, però també són més difícils de controlar. No en sóc un expert, però suposo que aquests pensaments són els que creen el somni que algunes vegades recordem al despertar-nos. Si més no, això és el que a mi em sembla. A mi m’agrada molt somiar perquè, com he dit, els pensaments se’t presenten d’una manera més real i és com si el que et passa per la ment estigui succeint. D’altra banda, no et negaré que algunes vegades, sobretot de més petit, els pensaments em juguen males passades creant-me somnis gents agradables.

“Quan dormim, com ja deus haver notat, és quan els nostres pensaments semblen més reals, però també són més difícils de controlar”

Últimament somio coses que sembla que ja hagi somiat alguna altra vegada. No sé si és veritat o només és una sensació. De qualsevol de les maneres estic segur que hi deu haver alguna explicació científica.

El fet és que m’ha picat la curiositat per saber si somio coses que ja he somiat i m’agradaria esbrinar-ho per mi mateix. Fins i tot he arribat a pensar d’elaborar un recopilatori de tots els somnis que recordo.

Xavier

Aquest article ha estat publicat en Somnis, Xavier Cañellas. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *