Un accident en directe

Era una nit d’estiu, calorosa i festiva. Estava en un banc asseguda esperant a uns amics per anar al poble. De sobte, vaig sentir un soroll molt fort i a gent cridar espantada, vaig aixecar-me i vaig anar-hi corrents. Un cotxe havia caigut per un precipici de tres metres d’alçada, estava boca avall i dos passatgers intentaven sortir-hi, però era impossible ja que el sostre estava enfonsat. Dues persones van baixar per les roques amb la intenció

“L’home no presentava fractures greus, en canvi, la conductora presentava algunes costelles i el braç trencat”

d’ajudar-los a sortir el més ràpid possible per por a que el cotxe explotés. Els van treure amb moltes dificultats, però no semblaven greument ferits. En aquest moment va arribar la policia local i va començar a tallar el trànsit, seguidament van arribar els mossos, l’ambulància, la UVI i els bombers. Els mossos intentaven identificar a la conductora i al seu acompanyant mentre que els metges els examinaven detingudament. L’home no presentava fractures greus, en canvi, la conductora presentava algunes costelles i el braç trencat. Mentre l’ambulància intentava treure a la dona de dins d’aquell precipici, els bombers ruixaven amb abundant aigua el vehicle per precaució a una possible explosió. Finalment van emportar-se als passatgers a l’hospital i els bombers van encarregar-se de extreure el cotxe del precipici.
Aquella nit em va impactar força i encara la recordo amb claredat.

Marta

Aquest article ha estat publicat en Accident, Marta Álvarez. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Un accident en directe

  1. oriolbarnet diu:

    L’altre dia, una amiga meva em va explicar que li havia passat quan era petita.
    Era que quan tenia 3 anys, un dia va anar a l’habitació de la seva mare i estava de peu. Aleshores, va dir mare?, mare ? i ella no contestava … aleshores la seva mare va entrar per la porta i el lladre va sortir corrents. Em va traumar més que no em pensava … imagina que et passa a tu, que fas ?

    Bona nit ….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *