La resposta al feixisme

Les paraules de la senyora Esperanza Aguirre respecte la final de copa són pròpies d’una dictadura, on no es pot exhibir una opinió que no agrada al dictador o règim. Esperanza Aguirre està dins de l’ala més dretana, rància i franquista del propi PP. Les seves paraules estic segur que no són una relliscada, sino que és el que realment pensa ella i en general el seu partit. ANTIDEMOCRÀCIA.

“espero que els diferents governs puguin acabar amb el feixisme, perquè és un moviment terrorista molt perillós”

Per altra banda, es prohibeix l’entrada a l’estadi amb banderes independentistes, republicanes o pancartes que puguin ofendre el rei, el princep o l’Urdangarin. Primer de tot hauríem de pensar si aquestes persones que acabo dir no ens ofenen elles a nosaltres, tant pel càrrec que ocupen com per la seva manera de fer.

Després, hi haurà una manifestació autoritzada per la propia Esperanza Aguirre i el Tribunal Suprem de Jefatura de l’Estat Espanyol convocada el mateix dia del partit per la Falange Española. Tot això olora a sucarrim. El feixisme més viu que mai ( Marine Lepen a França, Aurora d’aurada a Grecia, Falange i PxC a Catalunya…), els governs cedeixen a aquest moviment terrorista. Quina és la diferencia entre un etarra i un feixista? Doncs que l’etarra lluita per la llibertat del seu país ocupat i el feixista lluita per oprimir-ne d’altres, esclafar els més dèbils, esborrar els drets humans i dominar el món.

Sincerament, espero que els diferents governs puguin acabar amb el feixisme, perquè és un moviment terrorista molt perillós. Si no és així, des del carrer combatrem al feixisme amb les nostres armes d’avui i d’ahir, com la raó i la força.
ANTIFEIXISTA SEMPRE!

David

Aquest article ha estat publicat en David Barnet, Feixisme. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *