Treball de Recerca

Escollir un Treball de Recerca, normalment no és fàcil perquè és una nota bastant important, i jo almenys tenia dubtes sobre el tema que podia fer.

Fa un mes aproximadament, la professora d’anglès em va oferir fer el treball amb ella, ja que sabia que m’agraden els idiomes i tinc interés en aquesta matèria. En aquell moment, vaig pensar que en anglès seria una mica més complicat perquè no és la meva llengua, però al mateix temps vaig pensar que seria una oportunitat per millorar el meu nivell escrit i oral en aquesta llengua estrangera.

“la professora d’anglès em va oferir fer el treball amb ella, ja que sabia que m’agraden els idiomes i tinc interès en aquesta matèria”

Com va veure que no estava al 100% convençuda, em va dir que tindria un mes per pensar-m’ho. Ara, ja ha passat el mes i he decidit fer-ho en anglès. Un cop decidit, havia de pensar en un país que m’agrades (de parla anglesa, es clar) i explicar la seva història, cultura, etc. El país que he escollit és Escòcia ja que sempre m’ha cridat l’atenció i sempre he tingut curiositat per conèixer més sobre aquesta.

Quan vaig arribar a casa, vaig explicar als meus pares què havia escollit, i una mica en broma, vaig dir que voldria anar a Escòcia per així agafar la informació que necessito i veure el paisatge, monuments més importants, etc. amb els meus propis ulls. Jo pensava que això no aniria a més, però ahir els meus pares em van dir que ja havien reservat els bitllets d’avió per anar-hi. Em va fer molta il·lusió!! Després de molts anys de voler anar allà, amb “l’excusa” del Treball de Recerca, podré visitar-la!

Marta Jareño

Aquest article ha estat publicat en Escòcia, Marta Jareño, Treball de recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *