Exemple de superació

Ja farà un parell de setmanes vaig pujar a la casa que tinc a prop de Sort, on hi passa un riu, la Noguera Pallaresa, on s’hi practica ràfting.

Jo i la meva família vam decidir provar-ho, però el que de veritat ens va sobtar a tots es quan un home i una dona van pujar al nostre bot, però això no era res d’estrany, el que era verdaderament curiós es que l’home era sord-mud i la dona es comunicava amb ell amb tota facilitat gairebé no necessitaven contacte visual, i podien arribar a estructurar frases complicades.

Per descendir per el tram correcte del riu era imprescindible la comunicació i era verdaderament un clar exemple de superació la facilitat i la rapidesa que tenien per comunicar-se tot hi no estar l’un davant del altre mirant-se.

“aquell home aconseguia dir-te el que volia sense que jo entengués el seu llenguatge, però ho aconseguia expressar amb gestos i una gran varietat de mirades i accions”

Però el que em va deixar parat va ser que en acabar el descens el home va intentar comunicar-se amb mi i sorprenentment aquell home aconseguia dir-te el que volia sense que jo entengués el seu llenguatge, però ho aconseguia expressar amb gestos i una gran varietat de mirades i accions.

Quan vaig arribar a la meva casa, vaig estar-hi donant-hi voltes, i vaig pensar que aquells que pateixen algun tipus de malaltia o dificultat a la seva vida s’hi haurien de fixar amb aquell home per superar les seves dificultats amb facilitat com aquell home feia, un clar exemple de superació.

Borja

Aquest article ha estat publicat en Borja Infante, Esforç, Repte, Superació, Voluntat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *