F.C La Torreta 0 C.E Cabrils 7

Aquest era un partit molt important. D’aquells partits enganyosos. Nosaltres veníem de guanyar un partit còmodament. Que vol dir això? Que els jugadors són experts en relaxar-se i confiar-se de cara el partit seguent. Aixó però, no va passar. Teníem la baixa important del meu company, en Borja. L’escalfament es va realitzar amb molta normalitat.

El partit va començar puntual, a les 10:30. Ens vam avançar ràpidament amb un gol en pròpia porteria després d’una gran centrada d’en Sergi. A la següent jugada va arribar el segon gol de les botes de Jordi Savall, després d’una bona arribada a l’àrea del mateix Sergi. Va aprofitar el refús del porter. Vam acabar el primer quart amb el resultat de 0 a 2. Al segon quart un gol de Pau i un de Riki de falta directa ens va fer arribar al tercer quart amb 4 gols d’avantatge (0-4) . Després de beure aigua i retornar a les pulsacions normals, l’àrbitre va donar pas al tercer quart. Entre el tercer i el quart i darrer quart vam marcar 3 golets més.

Va finalitzar el partit. Penso que avui hem jugat en equip. Ja era hora! Hem marcat bons gols, tots ben elaborats. Sumem tres punts molt importants que ens fan seguir escalant cap a les primeres posicions de la classificació. Ara, a pensar en el derbi de la setmana que ve, ens visita el Vilassar de Dalt a casa. Tothom a les 12 :45 al Municipal de Cabrils! Ens hi deixarem la pell tots!

Joan Baylach, Entrenador de l’aleví A del Cabrils.

Aquest article ha estat publicat en Futbol, Joan Baylach. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a F.C La Torreta 0 C.E Cabrils 7

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Joan,
    Està molt bé. De tota manera, m’ha quedat un dubte. Tota l’estona pensava que descrivies un partit on jugaves tu, però en acabar he vist que podies haver estat descrivint un partit on feies d’entrenador. Davant de la incertesa, potser caldria que quedés clar, no?
    Molt bé, gràcies
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *