Una pel·lícula impactant

Ja farà un any vaig veure una pel·lícula que em va impactar molt, es diu: Réquiem por un sueño. Es una peli de l’any 2000 i dirigida per Darren Aronofsky.

Gira entorn d’un noi, en Harry, la seva mare, la Sara, la seva novia Marion i el seu amic Tyron. Tots ells estan involucrats en el món de la droga.

Sara, la mare, es passa el dia “enganxada” a la tele mirant sempre el mateix programa, quan un dia (suposadament) la truquen d’aquest concurs per ser “la veient més fidel”. Per això, comença a  fer dieta, per tal de poder posar-se un vestit de color vermell. Com que no es fia de la dieta comença a prendre pastilles, sense saber que són amfetamines. Cada cop va pujant la dosis i acaba més malament, a mesura que avança la pel·lícula es pot veure com cada cop està més demacrada i acaba a una clínica ingressada.

Harry, es un heroïnòman que treballa de “camell” amb el seu amic Tyron. Està tan enganxat a la droga que agafa coses de la seva mare, com el televisor, per poder vendre-les i aconseguir diners per comprar droga. Al final de la pel·lícula hi ha una complicació, el braç se li infecta a causa de injectar-se la droga i li han d’amputar.

Tyron, acaba a la presó per traficar drogues.

I finalment, Marion, també drogoaddicte canvia el sexe per la droga al no tenir diners i acaba fent sexe amb una noia mentre un grup d’homes les observen.

No és la típica pel·lícula per passar la tarda, però és una pel·lícula que reflecteix la situació de moltes persones i és molt interessant. Podria dir que és una de les pelis que més m’ha agradat i m’ha impactat, encara que és molt dura. En conclusió, recomano que la veieu.

Alba

Aquest article ha estat publicat en Alba Canals, Cinema. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *