Estopa

A l’últim escrit que recordo haver fet vaig parlar sobre el concert d’Estopa, encara pendent de celebrar en aquell moment, per al qual havia comprat les entrades i tenia moltes ganes d’anar. Farà prop d’un mes, vaig anar a aquest concert.

Només llevar-me a les deu del matí vaig pensar: ‘’Avui serà un dia inoblidable’’. I efectivament, no m’equivocava. Després de dutxar-me, vaig preparar-me alguna cosa per sopar i vaig ficar-ho tot dins d’una motxilla prou segura perquè res no caigués ni em poguessin robar, vaig agafar la dessuadora i vaig anar al carrer a esperar que el pare de l’Andrea em vingués a buscar amb el cotxe i anar cap a Barcelona. Per no trencar les tradicions, va arribar tard. Un cop al cotxe, vam estar cantant totes les cançons del nou disc, de les quals moltes no em sabia, i cada cop tenia mes ganes d’arribar al Palau Sant Jordi i fer cua per estar a prop de l’escenari.

Quan vam arribar, vam veure que hi havia poca gent ja que era aviat, però al cap d’una hora ja hi havia una cua immensa i gent que esperava ‘com sardines’. En obrir les portes, tothom va començar a córrer i a baixar escales fins a la pista per tenir un bon lloc, i així poder veure’ls de més a prop.

Encara faltava una hora per a començar el concert, però tothom estava molt emocionat, cantaven les cançons i es compraven samarretes amb el logo del grup. Quan va començar, la gent es va tornar boja i va posar-se a cridar i a cantar totes les cançons fins al punt que es sentia mes la veu del públic que la del propi cantant. Tot i que jo no em sabia totes les cançons, un cop allà, et venien a la ment com per art de màgia.

La durada del concert va ser d’una hora i mitja aproximada, durant la qual no vam deixar de saltar, cantar ni ballar en cap moment. Fins i tot, més d’un, vam quedar-nos afònics.  Al acabar i sortir cap a fora, el meu cansament es feia notar, les cames em tremolaven i tenia tan poca veu que no podia ni parlar.

Per a mi, ha sigut el millor concert que he anat mai, i sense pensar-ho dues vegades hi aniria un altre cop.

Mercè

 

Aquest article ha estat publicat en Concert, Mercè Garcia. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Estopa

 1. Josep M. Altés Riera diu:

  Mercè, l’escrit està força bé però necessita una bona revisió. Jo ja he esmenat algunes coses (“cansament” on havies escrit “cansanci”, per exemple), però el que necessita és una esporgada: pots fer que l’explicació sigui molt més directa i planera. Fixa’t:
  – “A l’últim escrit que recordo haver fet vaig parlar sobre el concert d’Estopa, encara pendent de celebrar en aquell moment, per al qual havia comprat les entrades i tenia moltes ganes d’anar. Farà prop d’un mes, vaig anar a aquest concert.” podria ser més directe i planer: “A l’últim escrit vaig parlar sobre el concert d’Estopa per al qual havia comprat entrades. Doncs farà prop d’un mes vaig anar-hi.”
  – “Un cop al cotxe, vam estar cantant totes les cançons del nou disc, de les quals moltes no em sabia…” Cal refer el redactat!
  – “La durada del concert va ser d’una hora i mitja aproximada, durant la qual no vam deixar de saltar, cantar ni ballar en cap moment” podria ser “La durada del concert va ser d’una hora i mitja, i no vam parar de saltar, cantar ni ballar en cap moment”
  No deixis d’escriure, però revisa i esporga!
  Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *