29-F

Aquest dimecres, els estudiants de Catalunya i d’altres indrets de l’Estat s’han pronunciat en forma de vaga contra les retallades dutes a terme pel Govern i la Generalitat.
La vaga reivindicava els drets dels estudiants i la qualitat de l’ensenyament públic espanyol i català que està sent greu víctima d’aquests “ajustos econòmics”. A més, volia donar entendre que no es pot permetre fets salvatges com els que varen ocòrrer a València la semana anterior. Quan la policia d’antiavalots va carregar violentament contra estudiants, pares i mestres que s’estaven manifestant pacíficament degut a aquestes retallades que els els han arribat a deixar, fins i tot, sense calefacció a les aules.

Durant la manifestació tot va anar amb normalitat, trets d’alguns fets ocasionats per petits grups aïllats. Ous i pedres a la borsa de Barcelona i l’ocupació d’alguna Universitat i Rectorat en són algun dels exemples.

Pel que sembla i per molt trist que sigui, un cop rere l’altre se’ns està demostrant que l’única manera que hi ha perquè se’t escolti és fent usufructe indegut de la violència.
Mentre anem fardant de país civilitzat i seriós, la realitat és molt diferent des del meu punt de vista.

Àlex

Aquest article ha estat publicat en Àlex Mercadé, Protesta, Reivindicació, Retallades, Vaga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *