La final de Copa, al Bernabeu

Com tots els aficionats al fútbol sabreu, durant aquesta setmana tant el Barça com l’Athletic de Bilbao han eliminat els seus respectius rivals de semis i s’han classificat per a disputar la final de la copa de Sa Majestat el Rei. Ambdós clubs formen part de dues nacions força distanciades del conjunt de l’Estat i, això, provocarà que gran part de la graderia de l’estadi on se celebri aquesta final, pugui no tenir ‘una visió massa bona d’una Espanya unida i centralista’. A més, s’afegeix l’antecedent de l’última final disputada per aquests mateixos protagonistes fa tan sols tres anys, a Mestalla, quan es va haver de posar l’himne a un volum estratosfèricament alt, degut a la monumental xiulada i cridòria que es va originar.

Per aquesta raó desitjo que la final es disputi al camp del Reial Madrid. Tot i que no només és per això, sinó que també és pel fet que el Santiago Bernabeu sigui un camp tan preciós i gran, on hi podria cabre molta gent. A sobre, és on hi juga un o fins i tot dos i tres cops últimament per temporada el millor equip del món.
Si us plau senyors de la caverna blanca, els prego que ens deixin als bascs i catalans gaudir de l’inolvidable orgasme auditiu de sentir a Madrid una tan cèlebre a l’himne de la nostra gran i estimada ‘república bananera’.

Alex

Aquest article ha estat publicat en Àlex Mercadé, Futbol. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La final de Copa, al Bernabeu

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Àlex,
    Ja veig que estàs esperant la xiulada a l’himne! (potser és aquesta paraula (“xiulada”) la que falta a la darrera frase? si no és aquesta, quina és?, perquè alguna cosa falla en aquesta frase!). En general, el redactat està millor al primer paràgraf que al segon, on sembla que et despistes una mica, no et sembla?
    No deixis d’escriure,
    Josep Maria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *