TR

L’any que ve, si tot va bé i no haig de repetir (això espero) haurem de fer el TR, el temut Treball de Recerca.

L’ any passat em van comentar en què consistia i no em va fer gaire gràcia perquè tot el treball que havíem de fer en una setmana, un grup de quatre o cinc persones, els quatre anys anteriors, ara l’hauria de fer jo tota sola, i hauria de presentar-lo davant de tothom… A mi, com a la majoria, no m’agrada sortir al davant d’una classe i començar a exposar allò que havia estat treballant. Però després em van dir que no m’alarmés, que tindria uns quants mesos per poder fer-lo, això sí, hauria de compaginar-lo amb els estudis.

Fins fa uns dies, no sabia de què faria el treball, però amb la presentació dels nois de segon de batxillerat crec que ja ho sé.

La setmana passada, mentre estàvem a la segona presentació, la Marta una molt bona amiga meva, em va suggerir de fer-ho d’alguna cosa àrab o marroquina ja que tot i haver nascut aquí les meves arrels són marroquines.

Jo em vaig quedar rumiant una estona sobre què fer-ho, sobre la immigració? O millor sobre el racisme? Fins que de cop vaig tenir una il·luminació, se’m va ocórrer fer-ho sobre l’arquitectura i la decoració àrab, que des de sempre m’ha agradat molt.

He escollit aquest tema perquè fa un parell d’anys amb la meva mare vam anar a Granada a visitar l’Alhambra, perquè des de feia un temps ella volia visitar-la.

M’agradaria parlar sobretot de l’art que tinc més pròxim, el d’Espanya i el del Marroc.

Voldria anar un altre cop a l’Alhambra, i tornar a visitar els jardins, les diferents sales que tenien, les torres… I la mesquita de Còrdova, que són les que més em criden l’atenció.

Després podria parlar dels llocs que podria visitar al Marroc, com la Medina de Tànger o la de Marraqueix, el mobiliari típic…

Espero tenir temps suficient, que no se m’acumuli el treball, i que la presentació surti a les mil meravelles.

Nabila

Aquest article ha estat publicat en Nabila Benkhlifa, Treball de recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *